Ειδήσεις

Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ

Οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις και η παγκοσμιοποίηση δημιούργησαν νέες προκλήσεις για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (ΔΠΧ).

Διαβάστε περισσότερα: Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Αποκλειστική Παροχή Ασφάλισης Ποδηλατών

Είσαι αθλητής ποδηλασίας και θέλεις πραγματική ασφάλεια υγείας στα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας;

Διαβάστε περισσότερα: Αποκλειστική Παροχή Ασφάλισης Ποδηλατών

Πρόγραμμα ΕΡΕΥΝΩ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ

Εξειδίκευση δράσης "Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ"

Περιγραφή

Παρατίθενται στο συνημμένο αρχείο τα αποτελέσματα της διαδικασίας "Επιχειρηματικής Ανακάλυψης" για την θεματική εξειδίκευση της δράσης "Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ".

Οι θεματικοί τομείς που αφορούν στις "Υδατοκαλλιέργειες", στα "Βιομηχανικά Υλικά" και στην "Ανάπτυξη εξελιγμένων τεχνολογιών/τεχνικών και καινοτόμων μεθόδων/εργαλείων ανάλυσης, τεκμηρίωσης, συντήρησης, αποκατάστασης και προστασίας του ελληνικού πολιτιστικού αποθέματος (οπτικοακουστικά τεκμήρια, κινητά και ακίνητα μνημεία)", δεν περιλαμβάνονται στην δράση "Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ"., διότι καλύπτονται από ειδικές δράσεις, στις οποίες εξειδικεύονται οι σχετικές θεματικές προτεραιότητες.

Capital controls VS Ρευστότητα

Σημαντική ενημέρωση

Η επιβολή των περιορισμών στη διακίνηση κεφαλαίων εντός και εκτός Ελλάδας (capital controls) επέφερε καίριο πλήγμα στη ρευστότητα των επιχειρήσεων.


Ιδιαίτερο πλήγμα υπέστησαν οι εισαγωγικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις, οι οποίες για να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους, θα πρέπει να περιμένουν την έγκριση από ειδική επιτροπή του Γεν. Λογιστηρίου του Κράτους, το οποίο θα είναι και χρονοβόρο λόγω μεγάλου όγκου αιτημάτων και θα εξαρτάται από την ιεράρχηση των αναγκών (προηγούνται φάρμακα, τρόφιμα κλπ).

Διαβάστε περισσότερα: Capital controls VS Ρευστότητα

Ευχές για το 2015

χριστουγεννιάτικη εικόνα με ευχές Χρόνια ΠολλάΗ EFAPLAN ΕΠΕ και οι συνεργάτες της, σας εύχονται καλή χρονιά!

 

Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2015!!!

Γιορτάζουμε και προσφέρουμε..

προσφορα 1ου έτουςΚλείνουμε 1 χρόνο στα νέα μας γραφεία και το γιορτάζουμε με δωρεάν έλεγχο χρηματοδοτικής ικανότητας και δωρεάν έλεγχο ασφαλιστικών καλύψεων σε παλιούς και νέους πελάτες.


Επικοινωνήστε μαζί μας.

Πρόγραμμα Εξωστρέφεια ΙΙ - Ανάλυση

Ο ενδιάμεσος φορέας του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα & Επιχειρηματικότητα» (ΕΦΕΠΑΕ) έχει ανακοινώσει τα συνολικά αποτελέσματα από τις αξιολογήσεις που έγιναν πάνω στις προτάσεις που υποβλήθηκαν για το πρόγραμμα «ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΙΙ». eksostrefeia analysis

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα Εξωστρέφεια ΙΙ - Ανάλυση

Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων (ΔΕΑ) του ΕΒΕΑ

business angelΣημαντικό ενδιαφέρον συγκέντρωσε η εκδήλωση «Χρηματοδότηση Επιχειρήσεων και Επενδυτικές Ευκαιρίες. Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων (ΔΕΑ) του ΕΒΕΑ» που πραγματοποιήθηκε χτες 5/5 στο κτήριο του ΕΒΕΑ.

Διαβάστε περισσότερα: Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων (ΔΕΑ) του ΕΒΕΑ

Η Efaplan στα Social Media


H εταιρία EFAPLAN αισίως διανύει τον 16ο χρόνο λειτουργίας της καθώς ιδρύθηκε το 1998 από τον Ευάγγελο Φάκα, Οικονομολόγο και περιβάλλεται από καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό και συνεργάτες.

Δραστηριοποιείται στο χώρο της συμβουλευτικής επιχειρήσεων εστιάζοντας σε επενδυτικά, χρηματοοικονομικά και λογιστικά θέματα.

Διαβάστε περισσότερα: Η Efaplan στα Social Media