Η Efaplan στα Social Media


H εταιρία EFAPLAN αισίως διανύει τον 16ο χρόνο λειτουργίας της καθώς ιδρύθηκε το 1998 από τον Ευάγγελο Φάκα, Οικονομολόγο και περιβάλλεται από καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό και συνεργάτες.

Δραστηριοποιείται στο χώρο της συμβουλευτικής επιχειρήσεων εστιάζοντας σε επενδυτικά, χρηματοοικονομικά και λογιστικά θέματα.

Στα χρόνια λειτουργίας της έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία έχοντας παράσχει τις υπηρεσίες της σε πλήθος επιχειρήσεων και φορέων τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου τομέα μέσα από πλήθος δραστηριοτήτων. Ενδεικτικά αναφέρονται οι μελέτες για ένταξη επενδύσεων σε κίνητρα Αναπτυξιακού Νόμου και προγραμμάτων ΕΣΠΑ, παρακολούθηση υλοποίησης επενδυτικών σχεδίων, παροχή βοήθειας για χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων, διενέργεια ερευνητικών προγραμμάτων στο χώρο της επιχειρηματικότητας, σχεδιασμός και ανάπτυξη Περιφερειακών Υποδομών (ΤΑΠ). Ενδεικτικό πελατολόγιο μπορείτε να βρείτε στην αντίστοιχη σελίδα εδώ.

H EFAPLAN, βλέποντας ότι υπάρχουν δυσκολίες και προβλήματα στη διάδοση νέων και πληροφοριών που μπορούν να βοηθήσουν τις ελληνικές επιχειρήσεις σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, ευθυγραμμίζεται με τα νέα κανάλια πληροφόρησης, όπως το Facebook, μέσα στα πλαίσια μια ευρύτερης στρατηγικής για την ανανέωση της διαδικτυακής της παρουσίας που απώτερο στόχο έχει να συνεισφέρει ενεργητικά στη διάδοση πληροφορίας και νέων που αφορούν στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Χαρά μας θα είναι να λειτουργήσουμε καταλυτικά ώστε να συνεισφέρουμε και με τις υπηρεσίες μας ουσιαστική βοήθεια και να ωφεληθεί και η δική σας επιχείρηση ώστε να μην πηγαίνουν χαμένες πιθανές ευκαιρίες.

Συντονιστείτε λοιπόν με την σελίδα μας στο facebook, κάνοντας Like σε αυτήν και διαδώστε τις ειδήσεις και τα νέα που αναρτούμε (πατώντας «Μου Αρέσει» ή «Κοινοποίηση») ώστε ακόμα και αν δεν βρίσκετε κάτι που αφορά εσάς να βοηθήσετε η είδηση να φτάσει σε αυτούς που μπορούν να επωφεληθούν.

Ευχαριστούμε πολύ.